Corona Middelkerke

Richtlijnen Sportzaal Barloke door gemeente Middelkerke Bij deze deel ik jullie de COVID-19 maatregelen mee die door de Sportdienst van Middelkerke werden genomen in zaal Barloke te Leffinge voor de Volleybalclub Jumpers Middelkerke.

 

  1. Iedereen dient zich te registreren bij binnenkomst. Zowel speelsters, trainers als supporters.
  2. Speelsters dienen zich aan bij aankomst volledige in spelersuitrusting. Kleedkamers NIET beschikbaar voor de wedstrijden.
  3. Mondmaskers ten allen tijde verplicht in de zaal. Bij binnenkomst zaal dienen de handen ontsmet te worden.
  4. Bij iedere verplaatsing van de speelsters dient de mondmasker gedragen te worden. Enkel op het speelterrein dient deze niet gedragen te worden.
  5. Iedere trainer of trainster dient tijdens de match een mondmasker te dragen.
  6. Per speelveld mogen er maximaal 12 supporters aanwezig zijn in de zaal. Hierop zal zeker controle zijn. Spijtig voor de andere personen die komen supporteren maar deze kunnen eventueel plaatsnemen in de cafetaria. Een mondmasker dient opgehouden worden ook bij het plaats nemen op de stoelen.
  7. Bij aankomst aan het speelveld dient elke supporter zijn eigen stoel te nemen , te ontsmetten, mee te nemen naar zijn plaats. De afstand tussen de stoelen bedraagt 1,50 meter. Na de wedstrijd wordt er gevraagd dat elke supporter zijn stoel terug plaatst en ontsmet.
  8. Kleedkamers worden pas opengesteld na de wedstrijd.
  9. Douches zijn  toegankelijk NA de wedstrijd voor een periode van 25 minuten ( beperkt aantal douchekoppen).

 

Mag ik vriendelijk vragen om deze maatregelen te willen respecteren zodat we niet verplicht zullen worden door de gemeente om achter gesloten deuren te moeten spelen. Dit is voor niemand plezant.

 

Ook graag dit door te communiceren naar jullie verschillende trainers en eventueel ook kenbaar maken aan jullie supporters.

 

Verder wens ik jullie allemaal een goed volleybalseizoen toe en laat ons hopen dat we dit jaar onze competitie kunnen afwerken.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Rotsaert Patrick

secr. Jumpers Middelkerke